Luton Townin manageri Rob Edwards on pyytänyt anteeksi sen jälkeen, kun Kenilworth Roadilla kuultiin Hillsborough’n katastrofiin viittaavia huutoja Liverpoolin vieraillessa stadionilla.

Huudot kuultiin viime sunnuntaina, kun Luton ja Liverpool pelasivat Valioliigassa 1-1-tasapelin.

Luton on käynnistänyt asiasta sisäisen tutkinnan ja uhannut antaa porttikiellon kaikille katsojille, joiden todetaan osallistuneen tragediahuuteluihin.

Huhtikuussa 1989 Liverpoolin ja Nottingham Forestin välisessä ottelussa syntyneessä tungoksessa kuoli lähes sata Liverpoolin kannattajaa, kun seisomakatsomoon päästettiin liikaa ihmisiä. Hillsborough’n tragedia vaati enemmän kuolonuhreja kuin yksikään toinen tapaus Britannian urheiluhistoriassa.

– Seura on julkaissut lausunnon ja minäkin haluan pyytää anteeksi. Emme tietenkään hyväksy sitä, ja tällä hetkellä on käynnissä tutkinta, sanoi Edwards BBC:n mukaan.

Luton kohtaa lauantaina vieraskentällä Manchester Unitedin Valioliigassa. Edwards kehotti lehdistötilaisuudessaan kannattajia pitämään ääntä, mutta myös käyttäytymään.

– Viestinä kannattajillemme: tulkaa huomenna peliin, haluamme heidän tuovan meteliä – mutta käyttäytykäämme hyvin ja kunnioittavasti.