Chelsean hyökkäävä keskikenttäpelaaja Cole Palmer sanoo, että hänen päätöksensä lähteä Manchester Citystä on osoittautumassa oikeaksi.

Palmer, 21, jätti Cityn kesällä, kun hän siirtyi Chelseaan 47 miljoonan euron kaupassa.

Manchesterilaiset voittivat viime kaudella triplamestaruuden (Valioliiga, FA Cup, Mestarien liiga), mutta Palmer pääsi pelaamaan koko kauden aikana vain 850 minuuttia.

Chelseassa Palmer on ollut alkukauden parhaita pelaajia, ja 850 minuutin rajapyykki jää tätä menoa kauas taakse jo ennen vuoden vaihtumista.

Palmer on ehtinyt pelata lontoolaisten riveissä 11 ottelua tehden niissä yhteensä neljä maalia ja syöttäen yhtä monta. Viimeisimmän osumansa hän iski viime sunnuntaina kasvattajaseuraansa vastaan, kun Chelsea ja Manchester City päätyivät Valioliigassa 4-4-tasapeliin.

Palkinnoksi hienoista esityksistään Palmer kutsuttiin varasijalta Englannin A-maajoukkueeseen. Nuorukaisen mielestä hänen ensimmäinen kutsunsa osoittaa, että seuravaihdos oli oikea valinta.

– Se (siirto) tapahtui nopeasti, jos totta puhutaan. Puhuin jonkun kanssa Chelseassa ja puhuin isäni kanssa, mutta en todellakaan tiennyt, mitä tehdä, sanoi Palmer BBC:n mukaan.

– Ajattelin sitä pari päivää lähes joka hetki. Halusin vain säännöllistä peliaikaa.

Palmerin mukaan Chelsean uusi päävalmentaja Mauricio Pochettino oli iso tekijä hänen päätöksessään.

– Puhuin hänen kanssaan kerran ennen kuin siirryin. Se oli hyvä puhelu, joten päätin siirtyä sinne.

– Monet ihmiset kertoivat minulle, millainen hän on nuorten pelaajien kanssa. Olen nähnyt sen siitä lähtien, kun menin Chelseaan. Nautin työskentelystä hänen kanssaan ja olen innoissani siitä, että saan jatkaa työskentelyä hänen kanssaan.

– Se oli iso siirto minulle. En ole koskaan ollut pois Manchesterista, en edes lainalla. Omillani oleminen on iso asia. Kun menin Chelseaan ensimmäistä kertaa, se oli vaikeaa. Nyt kun olen kotiutunut paremmin, nautin siitä.

Premier League

@premierleague
Cole Palmer, Rico Lewis and Ezri Konsa, reporting for @England senior duty for the first time 🫡

Linkki twiittiin.