Manchester Unitedin on määrä vahvistaa joukkuettaan tammikuun siirtoikkunassa. Guardianin saamien tietojen mukaan seurajohto suunnittelee hankkivansa ainakin neljä uutta pelaajaa.

Foot Mercaton mukaan Manchester United on kiinnostunut hienoa kautta pelaavasta Stuttgart-hyökkääjä Serhou Guirassysta. Guirassy, 27, on viimeistellyt kuluvalla kaudella kymmeneen bundesliigaotteluun jopa 15 maalia.

Guirassyn sopimuksessa on 17,5 miljoonan euron arvoinen ulosostopykälä. Aiemmin syksyllä saksalaismediassa ilmoitettiin, että kyseinen pykälä olisi aktivoitavissa vasta ensi kesänä, mutta Foot Mercaton mukaan se on käytettävissä jo tammikuussa.

Foot Mercaton saamien tietojen mukaan Manchester United on tiedustellut pelaajan tilannetta ja mahdollista halua siirtyä seuraan, mutta sen sijaan viralliset neuvottelut eivät ole toistaiseksi alkaneet.

Lähde kertoo myös Newcastlen, AS Roman ja AC Milanin tiedustelleen Guirassyn tilannetta.

Guinealaishyökkääjän nykyinen sopimus Stuttgartin kanssa päättyy kesällä 2026.

LUE MYÖS