Bayern München taistelee Valioliiga-seurojen kanssa Fulhamin keskikenttäpelaajasta João Palhinhasta, kertoo Telegraph.

Palhinha, 28, oli jo viime kesänä lähellä siirtoa Bayerniin. Seurat pääsivät sopuun noin 70 miljoonan kaupasta ja pelaaja matkusti Saksaan lääkärintarkastukseen, mutta diili kaatui, koska Fulham ei ehtinyt löytää hänelle korvaajaa.

Siirtoikkunan jälkeen Palhinha solmi Fulhamin kanssa kesään 2028 ulottuvan jatkosopimuksen. Bayern München on kuitenkin yhä kiinnostunut hänestä, ja Telegraphin mukaan kisassa on mukana ”ainakin kaksi” seuraa Valioliigasta.

Viime viikolla Palhinha kertoi Fulham Fix -podcastissa, että hän pitää Valioliigaa maailman parhaana sarjana ja uskoo sen sopivan hänen pelityylilleen parhaiten.

Palhinha on lukeutunut pelipaikkansa eliittiin siirryttyään Fulhamiin viime vuonna Sporting CP:stä 21 miljoonalla eurolla. Hän on ollut tällä kaudella ylivoimaisesti Valioliigan ahkerin taklaaja, ja hän on korkealla sarjan tilastoissa myös katkoissa ja hankituissa vapaapotkuissa.

Telegraph Football

@TeleFootball
Fulham in battle to keep Joao Palhinha as Premier League clubs and Bayern Munich circle ahead of January transfer window

✍️ @SamJDean

#TelegrpahFootball | #FFC

Linkki twiittiin.