Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag on menettänyt luottamuksen monen pelaajansa silmissä, kertoo Sky Sports.

Useat pelaajat ovat tyytymättömiä Unitedin pelityyliin ja siihen, kuinka paljon he juoksevat harjoituksissa.

Kokeneemmat, muissa suurissa seuroissa käyneet pelaajat ovat puhuneet ten Hagin kanssa siitä, missä Unitedissa mennään heidän mielestään pieleen. Heidän mielestään hollantilaisvalmentajan pitäisi olla hieman herkempi asioiden muuttamisessa.

Osa pelaajista pitää ten Hagia kaavoihin kangistuneena ja liian ”robottimaisena” valmentajana.

Skyn mukaan jopa 50 prosenttia pelaajista ei enää seiso ten Hagin takana. Tilannetta ei helpota se, että Manchester United on kärsinyt tällä kaudella jo kymmenen tappiota.

Sanchon tapaus

Monia Unitedin pelaajia hiertää myös laitahyökkääjä Jadon Sanchon kohtelu.

Sancho, 23, on ollut jo kolme kuukautta pudotettuna ykkösjoukkueesta, koska hän ei ole suostunut pyytämään ten Hagilta anteeksi.

Ten Hag jätti syyskuussa Sanchon sivuun kokoonpanosta Arsenalia vastaan ja perusteli päätöstään sillä, että englantilaislaituri ei ollut esiintynyt vaaditulla tasolla harjoituksissa. Sancho kiisti väitteen sosiaalisessa mediassa ja sanoi, että hänet on jo pitkään leimattu ”syntipukiksi”.

Hollantilaisluotsi katsoi, että Sancho kutsui häntä käytännössä valehtelijaksi, ja on odottanut siitä asti anteeksipyyntöä. Sancho on harjoitellut hyllytyksensä ajan Unitedin akatemiapelaajien kanssa, eikä hän ole saanut syödä edustusjoukkueen kanssa harjoituskeskuksessa.

Monen pelaajan mielestä Sanchon kohtelu on mennyt liian pitkälle, vaikka aiempien lehtitietojen mukaan ten Hagin ratkaisulle on löytynyt myös ymmärrystä.

Sky Sports News

@SkySportsNews
Sky Sports News understands Erik ten Hag's management style has seen him lose the support of as much as half of the Manchester United dressing room 🔴👔

Linkki twiittiin.