Douglas Luiz on edustanut Aston Villaa noin neljän ja puolen vuoden ajan.

Luiz, 25, on kuulunut jokaisella kaudella joukkueen ehdottomiin luottopelaajiin. Keskikentän moottori pelaa hienoa syyskautta Valioliigassa. Luiz on viimeistellyt jo viisi maalia.

Luiz kutsuttiin marraskuussa Brasilian A-maajoukkueen mukaan ensimmäistä kertaa sitten syksyn 2021. 

Keskikenttäpelaaja on herättänyt vuosien saatossa useiden suurseurojen kiinnostuksen, mutta on toistuvasti jäänyt Aston Villaan. Etenkin Arsenal on ollut jo pitkään Luizin kintereillä ja on tiettävästi tehnyt pelaajasta lukuisia tarjouksia. Arsenal on halukas hankkimaan Luizin tammikuussa, jos Thomas Partey jättää lontoolaisseuran.

Luiz otti kantaa siirtohuhuihin Sky Sportsin haastattelussa.

– Olen todella onnellinen kuullessani erilaisia huhuja, mutta pelaan Aston Villassa. Olen täysin keskittynyt Aston Villaan. En käytä juurikaan aikaa siirtohuhujen lukemiseen. Näen niitä, mutta en keskity huhuihin päivittäin. Olen keskittynyt omaan seuraani, Luiz vakuutti.

LUE MYÖS: Arsenal on kiinnostunut Aston Villan luottopelaajasta – teki jo viime vuonna monta tarjousta