Sheffield Unitedin uusi manageri Chris Wilder sanoo, että hän korjasi välinsä seuran omistajan Abdullah Bin Mosaad Al Saudin kanssa ”kauan sitten”.

Wilder, 56, edusti Bladesia jo pelaajaurallaan ja palasi seuraan valmentajaksi vuonna 2016.

Hän nosti Sheffield Unitedin sensaatiomaisesti Ykkösliigasta Valioliigaan, mutta jätti tehtävänsä vuonna 2021 ajauduttuaan erimielisyyksiin seurajohdon kanssa, kun joukkue lähestyi putoamista toisella pääsarjakaudellaan.

BBC:n mukaan Wilderin ja Abdullahin välillä oli jännitteitä kulisseissa, koska valmentajan mielestä joukkuetta ei ollut vahvistettu tarpeeksi.

Sheffield United nousi takaisin Valioliigaan täksi kaudeksi Paul Heckingbottomin johdolla, mutta hän sai tällä viikolla kenkää joukkueen voitettua 14 sarjaottelustaan vain yhden. Abdullah pestasi kannattajien rakastaman managerin takaisin, ja nyt Wilderin työ on pelastaa sarjajumbo putoamiselta.

– Minun ei tarvinnut ajatella sitä (paluuta). Ihmiset tietävät, mitä tämä seura merkitsee minulle. Tehtävä on nyt yrittää kehittää tämänhetkistä tilannettamme, kommentoi Wilder BBC:n mukaan.

– Suhteeni prinssi Abdullahin ja seurajohdon kanssa korjattiin kauan sitten. Kun alkuperäisen lähtöni jälkeen oli kulunut jonkin aikaa, puhuimme ja tapasimme henkilökohtaisesti, ja asia päättyi sovinnollisesti.

– Oli tiettyjä asioita, joihin minun ei olisi pitänyt sekaantua, mutta ajan mittaan asiat ovat korjaantuneet. Siihen on syy, miksi prinssi Abdullah haluaa minun palaavan seuraan.

– Hänen mielestään olen paras mies tähän tehtävään, ja olen iloinen, että hän on sitä mieltä. Suurin positiivinen asia minulle on se, että hänen ja minun välilläni on hyvä suhde.

Premier League

@premierleague
Chris Wilder is back in the Premier League with @SheffieldUnited 💼

Linkki twiittiin.