Manchester United on valmis kuuntelemaan tarjouksia useista pelaajistaan.

Independentin saamien tietojen mukaan Manchester United on asettanut Jadon Sanchon, Casemiron ja Raphaël Varanen myyntiin. Kolmikko kuuluu joukkueen parhaiten tienaavien pelaajien joukkoon.

Sanchon on määrä poistua seurasta tammikuun siirtoikkunassa.

Erik ten Hag asetti Sanchon sivuun edustusjoukkueen toiminnasta syyskuun alussa, kun kaksikko ajautui riitoihin Arsenal-ottelun jälkeen. Ten Hag ei ottanut Sanchoa mukaan Arsenal-ottelun kokoonpanoon ja ilmoitti syyksi sen, miten huonosti Sancho oli harjoitellut otteluviikolla. Sancho julkaisi sittemmin sosiaalisessa mediassa tiedotteen, jossa hän ilmoitti ten Hagin väitteet valheellisiksi.

Varane sen sijaan menetti avauskokoonpanon paikkansa syys-lokakuun vaihteessa. Varane on pelannut syyskuun jälkeen vain 18 minuuttia Valioliigassa. Varane on tiettävästi hyvin pettynyt radikaalisti muuttuneeseen rooliinsa. Ten Hag on perustellut Varanen penkitystä Harry Maguiren hyvällä vireellä.

Elokuussa 2022 Real Madridista 70 miljoonalla eurolla Manchester Unitediin siirtynyt Casemiro on kärsinyt kuluvalla kaudella loukkaantumisista. Casemiro loukkaantui lokakuun alussa, eikä ole sittemmin palannut pelikentille. Independentin mukaan Casemiro on halukas poistumaan seurasta etsiessään uusia haasteita.