Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp lienee tyytyväinen, etteivät kaikki siirtosuunnitelmat viime kesänä onnistuneet toivotulla tavalla.

Liverpool alkoi kesällä jo olla pulassa, kun Jordan Henderson ja Fabinho olivat lähteneet eikä korvaajia saatu joukkueeseen. Liverpool oli kiinnostunut sekä Moisés Caicedosta että Roméo Laviasta, mutta Chelsea veti molempien kohdalla pidemmän korren.

Caicedosta Chelsea maksoi peräti 116 ja Laviastakin 62 miljoonaa euroa.

Liverpoolin Anfield Road Stand -katsomonosan laajennuksen avajaistilaisuudessa Klopp tarjoili piikkiä Chelsean suuntaan.

– Kesällä tapahtui kummallisia asioita. Täällä näin meidän kesken voin sanoa, että herranen aika meillä kävi hyvä tuuri, Klopp sanoi tilaisuudessa Daily Mailin mukaan.

– Tietenkään emme tienneet sitä silloin eikä se silloin tuntunut siltä, mutta kyllä, olen todella tyytyväinen, että se saaga päättyi näin.

– Huomasimme, etteivät tietyt pelaajat halua tulla Liverpooliin. Sitten löysimme [Wataru] Endon. Hän on erinomainen pelaaja.

Liverpool maksoi Endosta 20 miljoonaa euroa.

Endo on pelannut tällä kaudella 18 ottelussa 836 minuuttia. Lavia ei ole pelannut loukkaantumisten vuoksi vielä peliäkään ja Caicedo on tahkonnut 17 ottelussa 1210 minuuttia.

LUE MYÖS