Wolverhampton kertoi viime viikolla hyllyttäneensä puolustaja Jonny Otton edustusjoukkueen tominnasta tammikuun loppuun saakka.

Valioliiga-seuran urheilutoimenjohtaja Matt Hobbs kertoi päätöksen johtuneen ”harjoituksissa sattuneesta välikohtauksesta”, mitä espanjalaispelaaja oli myös pyytänyt anteeksi.

The Athletic tietää nyt kertoa tarkemmin, mitä harjoituksissa tarkalleen ottaen tapahtui.

Lähteen mukaan Jonny yritti huitaista kyynärpäällään alle 21-vuotiaiden joukkueeseen kuuluvaa hyökkääjä Tawanda Chirewaa kesken treenien.

Jonnyn ymmärretään ärsyyntyneen Chirewalle kaksinkamppailutilanteen jälkeen Arsenal-ottelua edeltäneissä harjoituksissa.

20-vuotiaan onneksi vihaisesti reagoineen Jonnyn huitaisu ei osunut häneen.

Välikohtaus ei kuitenkaan päättynyt tähän.

Yksi valmentajista tuli harjoituskentälle rauhoittamaan tilannetta. Kuumana käynyt Jonny ei tästä piitannut, vaan sylkäisi päin valmentajaa.

Joukkuetovereita hämmentäneen tapahtumasarjan jälkeen Jonny määrättiin poistumaan kentältä ja palaamaan harjoituskentän rakennukseen.

Tämän jälkeen 29-vuotias purki turhautumistaan huoneessa, jossa ykkösjoukkueen pelaajat rentoutuvat ennen ja jälkeen harjoitusten.

Jonny muun muassa rikkoi television ja aiheutti vahinkoa pöydälle, ennen kuin hänet lopulta lähetettiin kotiin.

Wolves ei ole täsmentänyt, mitä Jonnylle tapahtuu tammikuun jälkeen. Siirtoa muualle pidetään todennäköisimpänä vaihtoehtona, mutta sitäkin varten pelaajalle olisi löydettävä ostaja.

Jonny on pelannut tällä kaudella vain neljä minuuttia Valioliigassa. Liigacupissa hän pelasi avauksessa 5-0-kotivoitossa Blackpoolia vastaan ja 2-3-tappiossa Ipswichiä vastaan.