Jos Manchester Unitedin kautta voi kuvailla surkeaksi, on helppo sanoa samaa Antonyn peliesityksistä.

Vajaat puolitoista vuotta sitten noin sadalla miljoonalla eurolla Ajaxista Manchester Unitediin siirtynyt Antony on pelannut tällä kaudella kaikki kilpailut mukaan luettuna 17 ottelussa. 

Laitahyökkääjän maali- ja maalisyöttötilastot näyttävät edelleen nollaa. Antony ei ole ollut mukana ainoassakaan joukkueensa maalissa kuluvalla kaudella. 

Viime kaudellakin epätasaisesti pelannut Antony sai kritiikkiä Jaap Stamilta. Pelaajaurallaan Manchester Unitedissa pelannut Stam kokee, ettei Antony ole tarpeeksi hyvä pelaaja edustaakseen Manchester Unitedia.

– Sen perusteella, mitä olen itse nähnyt, ei Antony ole tarpeeksi hyvä pelaaja pelatakseen tällä tasolla. Hän ei ole pelaaja Manchester Unitedille, Stam totesi Stick to Football -podcastissa.

– Kun hankit pelaajan, etsit yksilöä, joka voi vaikeuksistaan huolimatta kehittyä entistä paremmaksi pelaajaksi. Kun katsot tällä hetkellä Antonya, niin et näe hänen kehittyvän ottaakseen seuraavan askeleen Valioliigassa. En näe hänen nousevan kentällä eron tekevien parhaiden laitahyökkääjien joukkoon.

LUE MYÖS