Liverpoolin manageri Jürgen Klopp sanoo, että hän ei muista joukkueensa dominoineen Manchester Unitedia enemmän kuin sunnuntain 0-0-tasapelissä Anfieldilla.

Kloppin suojatit pitivät palloa 69-prosenttisesti ja rakensivat 28 maalintekoyritystä enemmän kuin United, mutta kumpikin joukkue poistui sunnuntain sarjaottelusta pisteen rikkaampana.

Viime kaudella Liverpool voitti Manchester Unitedin Valioliigassa murskalukemin 7-0, mutta Kloppin mielestä hänen ryhmänsä oli sunnuntaina enemmän niskan päällä kuin tuolloin.

– Näin paljon hyviä asioita, mutta yksi asia, josta en pidä, on tulos. Meidän olisi pitänyt tehdä maali. Meilllä oli mahdollisuuksia ja meillä olisi pitänyt olla enemmän selkeitä paikkoja, kommentoi Klopp Sky Sportsille.

– En muista näin dominoivaa esitystä Man Unitedia vastaan – he olivat enemmän pelissä mukana jopa 7-0 -voitossa.

– Vastustajan on vaikea päästä pois omalta puoliskoltaan, jos me pelaamme näin. Unitedin tapa puolustaa oli puhdas ja intohimoinen.

– Maalin tekeminen muuttaa pelin dynamiikkaa, vastustaja joutuu avaamaan pakkaansa hieman ja ottamaan enemmän riskejä. Mutta mikään ei muuttunut. He laittoivat kaikkensa likoon, ja peli päättyi 0-0.

Liverpool on viikonlopun tulosten jälkeen Valioliigassa toisena ja Manchester United seitsemäntenä.

LUE MYÖS:

Sky Sports Statto

@SkySportsStatto
⛔Manchester Utd are the first team to prevent Liverpool from winning at home this season in all competitions.

Only 2nd team to stop the Reds from scoring at Anfield in 2023 after Chelsea in January

Linkki twiittiin.