Brentfordin tekninen johtaja Lee Dykes odottaa usean seuran tiedustelevan tammikuussa hyökkääjä Ivan Toneysta.

Toneya, 27, on viety siirtohuhuissa useaan suurseuraan, vaikka hän ei ole pelannut tällä kaudella vielä otteluakaan.

Englannin maajoukkuekärki kärsii yhä kahdeksan kuukauden pelikieltoaan, jonka hän sai toukokuussa jäätyään kiinni lukuisista vedonlyöntirikkomuksista. Toney sai aiemmin syksyllä palata Brentfordin harjoituksiin, mutta hän saa pelata seuraavan kerran vasta tammikuussa.

Muun muassa Chelsea ja Arsenal on yhdistetty Toneyyn, jonka sopimus Brentfordin kanssa on voimassa kesään 2025 saakka.

– Kyllä, Ivania kohtaan tulee olemaan paljon kiinnostusta. Luonnollisesti, niin kuuluisikin olla, sanoi Dykes Goalin mukaan.

– Hän oli viime kaudella Valioliigan kolmanneksi paras maalintekijä. Yksi heistä (Harry Kane) meni Saksaan, joten hän on yksi sarjan parhaista hyökkääjistä. Minun mielestäni hän on maailman viiden parhaan joukossa.

– Joten kiinnostusta kuuluukin olla, ja ehkä hyvinkin pian tulee aika, kun Ivan siirtyy toiseen seuraan. Mutta heidän on maksettava kunnon siirtokorvaus, koska hän on todellinen lahjakkuus.

– Ivan on todella kunnianhimoinen, näen sen hänen silmistään. Hänestä tulee parempi kuin hän on koskaan ollut. Minä todella uskon siihen.

Brentfordin päävalmentaja Thomas Frank sanoi hiljattain, että hän odottaa Toneyn jatkavan seurassa kauden loppuun saakka.

Viime kaudella Toney tehtaili Brentfordille 33 sarjaotteluun yhteensä 20 osumaa. Hän sai debyyttinsä Englannin A-maajoukkueessa maaliskuussa Ukrainaa vastaan.

Transfer News Live

@DeadlineDayLive
🚨 Which club 𝗡𝗘𝗘𝗗𝗦 to sign Ivan Toney the most in January? 🤔

Linkki twiittiin.