Chelsean laitahyökkääjä Myh’ailo Mudryk lähetti tsemppiviestin Newcastlen laitapuolustajalle Kieran Trippierille, jolla oli tiistaina vaikea ilta lontoolaisia vastaan.

Trippier, 33, on lukeutunut Newcastlen ehdottomiin avainpelaajiin siirryttyään seuraan viime vuonna Atlético Madridista, mutta viime aikoina hän on ollut kaukana parhaastaan.

Tiistaina Trippierille sattui kaksi kohtalokasta mokaa, kun Chelsea voitti Newcastlen liigacupissa rangaistuspotkukilpailussa.

Harakat näytti jo etenevän varsinaisella peliajalla voittoon Callum Wilsonin maalilla, mutta Chelsea tuli tasoihin ajassa 90+2 Mudrykin osumalla. Tasoitusosumassa Trippier yritti ilmeisesti puskea pallon Newcastlen maalivahdille, mutta osuma jäi heikoksi, joten Mudryk, 22, varasti kuulan ja laittoi sen reppuun.

Trippierin painajainen jatkui rangaistuspotkukilpailussa, jossa hän mokasi Newcastlen toisena laukojana oman vetonsa.

Mudryk jakoi Instagram-tilillään kuvan itsestään ja Trippierista ja kehotti Newcastlen konkaria pitämään pään ylhäällä.

– Kieran, haluan vain sanoa sinulle, että pysy vahvana. Välillä käy paskasti, mutta sinä olet minusta vahva jalkapalloilija kaikesta huolimatta, kirjoitti ukrainalaislaituri.

Chelsea eteni pilkkukisan voiton myötä liigacupin neljän parhaan joukkoon Fulhamin ja Middlesbrough’n seuraksi. Viimeinen välieräjoukkue selviää keskiviikkona Liverpoolin ja West Hamin kamppailussa.

LUE MYÖS:

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
“Kieran, I just wanna say to you: stay strong. Sometimes s**t happens but I think you are strong footballer, no matter what”.

Mudryk’s message to Trippier on Insta 🤝🏻

Linkki twiittiin.