Tottenhamin päävalmentaja Ange Postecoglou on joutunut tulemaan toimeen tällä kaudella varsin kapealla materiaalilla.

Tottenham on kärsinyt kuluvalla kaudella suorastaan valtavista loukkaantumisongelmista. 

Hienon alkukauden pelannut James Maddison on ollut noin puolentoista kuukauden ajan sivussa pelikentiltä. Postecoglou on peluuttanut viime aikoina Dejan Kulusevskia Maddisonin paikalla kärjen alapuolella. Laitahyökkääjänä tunnettu Kulusevski on esiintynyt edukseen uudella paikallaan.

Sky Sportsin jalkapalloasiantuntija Gary Neville on yllättynyt Kulusevskin peliesityksistä. Tottenham voitti viime viikonloppuna Nottingham Forestin 2-0. Kulusevski teki maalin ja syötti toisen.

– Se oli todella tärkeä hetki ottelussa. Nottingham Forest painoi silloin päälle ja Tottenham oli vaikeuksissa ja juuri sillä hetkellä Kulusevski teki todellisen huippusuorituksen. Tuollaiset suoritukset muuttavat koko ottelun kulun.

– Kulusevski on ollut loistava. Pidän paljon siitä, kun hän pelaa kymppipaikalla. Kulusevski on todellakin yllättänyt minut. Tuollaiset pelaajat ovat hyvin harvinaisia. Olemme nähneet hänet tuolla pelipaikalla muutaman viikon ajan. Kulusevski on onnistunut nousemaan harvinaisten pelaajien joukkoon, jotka onnistuvat tuossa.

Nevillen mukaan Kulusevskin arvo voi nousta huomattavasti uuden pelipaikan avulla.

– Puhumme pelaajasta, joka on laitahyökkääjänä kenties noin 50 miljoonan punnan arvoinen, mutta kymppipaikalla voi nousta 80-100 miljoonan punnan arvoiseksi pelaajaksi.