Fulhamin päävalmentaja Marco Silva puolustaa maalivahtiaan Bernd Lenoa, joka tönäisi tiistaina pallopoikaa vierasottelussa Bournemouthia vastaan.

Saksalaistorjuja oli ilmeisesti tyytymätön siihen, kuinka kauan pallopojalla kesti toimittaa peliväline hänelle maalipotkua varten. Leno, 31, kävi hakemassa kuulan pallopojan käsistä ja tönäisi nuorukaista lähtiessään tilanteesta pois.

Bournemouthin kotiyleisö mylvi Lenolle, joka sai kovaa palautetta myös vastustajan pelaajlta.

Erotuomari Tim Robinson ei antanut mitään korttia Lenolle, joka oli jo aiemmin saanut varoituksen. Robinson kävi puhumassa eräälle Bournemouthin järjestyksenvalvojalle ja kyseiselle pallopojalle, joka siirtyi alkuperäiseltä paikaltaan mainosaitojen taakse.

Leno kävi myöhemmin pyytämässä pallopojalta anteeksi, halasi tätä ja elehti myös yleisöä kohti anteeksipyynnön merkiksi.

Silva kertoi, että hän puhui Lenon kanssa välikohtauksesta pelin jälkeen ja sanoi, että reaktio siihen oli liioiteltu.

– Puhuin Berndille siitä. Hän meni puhumaan pallopojalle sen jälkeen, hän on huippuammattilainen. Hän halusi jatkaa peliä nopeasti. En tiedä, oliko ohjeita [annettu pallopojille]. Hän kosketti pallopoikaa eikä tönäissyt häntä. En ole englantilainen ja tiedän eron näiden kahden välillä, sanoi Silva Athleticin mukaan.

– Neljäs tuomari näki, että pallopojat viivyttivät peliä. Me halusimme pelata nopeasti heidän mentyä johtoon.

Bournemouth voitti Fulhamin 3-0.

BBC Sport

@BBCSport
Bernd Leno gave this ball boy a shove...

The keeper has now apologised and hugged him. The ball boy has been moved from his position.

#BOUFUL

Linkki twiittiin.