Manchester United on käyttänyt topparinsa Victor Lindelöfin sopimuksen jatko-option, kertoo Athletic.

Lindelöfin, 29, sopimuksen oli määrä päättyä ensi kesänä, mutta se sisälsi vuoden jatko-option, jonka United päätti käyttää.

Ruotsin maajoukkuepuolustaja on edustanut Unitedia kuusi ja puoli vuotta siirryttyään seuraan Benficasta 35 miljoonalla eurolla. Kaikkiaan Lindelöf on pelannut manchesterilaisten kanssa 249 ottelua, joista 18 on ollut tällä kaudella.

Tom Heatonin, Jonny Evansin, Aaron Wan-Bissakan, Anthony Martialin ja Hannibal Mejbrin sopimukset Manchester Unitedin kanssa ovat yhä päättymässä ensi kesänä. Heatonia ja Evansia lukuun ottamatta Unitedilla on vuoden jatko-optio kaikissa diileissä.

David Ornstein

@David_Ornstein
🚨 EXCL: Man Utd have activated option to extend Victor Lindelof contract. 29yo Sweden captain’s terms were to expire at end of current season but now run until summer 2025. Most used #MUFC centre-back this campaign + important part of plans @TheAthleticFC theathletic.com/5169362/2023/1…
nytimes.com

Man Utd extend Lindelof contract to 2025

Manchester United have activated an option to extend defender Victor Lindelof’s contract to 2025. Lindelof’s current deal was due to expire next summer, but United had the chance to extend it a...

Linkki twiittiin.