Manchester United on päättänyt olla käyttämättä topparinsa Raphaël Varanen jatko-optiota, kertoo ESPN.

Varanen, 30, sopimus on voimassa ensi kesään saakka, mutta Unitedilla olisi mahdollisuus pidentää sitä vuodella eteenpäin.

Manchesterilaiset pitävät Varanea yhä tärkeänä palasena joukkueessa, mutta United ei halua enää sitoutua maksamaan hänelle yli 300 000 puntaa viikossa.

Vielä on mahdollista, että ranskalaistopparin kanssa neuvotellaan kokonaan uusi sopimus, mutta se vaatisi nykyisten ehtojen muokkaamista.

Varane siirtyi Manchester Unitediin kesällä 2021 Real Madridista 40 miljoonalla eurolla. Hän voitti Los Blancosin kanssa lähes 20 pokaalia, mukaan lukien neljä Mestarien liigan pystiä. Lisäksi hän on vuoden 2018 maailmanmestari Ranskan kanssa.

Debyyttikaudellaan Englannissa Varane pelasi isossa roolissa, mutta kuluvalla sesongilla hänet on ajoittain pudotettu penkille.

ESPN FC

@ESPNFC
Man United have decided against triggering a one-year extension in Raphaël Varane's contract, a source has ESPN's @RobDawsonESPN.

Varane is now able to negotiate with clubs outside the Premier League from Jan. 1 and could potentially leave Old Trafford on a free transfer in the…

Linkki twiittiin.