Nottingham Forest purki keskikenttäpelaaja Jonjo Shelveyn sopimuksen ennen kuin hän siirtyi Çaykur Rizesporiin, kertoo Guardian.

Shelveyn, 31, siirto on kirjattu Valioliigan virallisille sivuille lainaksi, mutta Guardianin mukaan hänen sopimuksensa purettiin ennen siirtoa Turkkiin.

Forest kertoi syyskuussa virallisilla kanavillaan, että Shelvey lähtee Rizesporiin lainalle, mutta viime kuussa seura poisti tiedotteensa.

Guardianin mukaan Shelveyn oli alun perin tarkoitus siirtyä Rizesporiin lainalle, mutta sitten Forest tajusi, että siirtoa ei pystyttäisi toteuttamaan, koska seura oli jo lainannut suurimman sallitun määrän pelaajia ulkomaille. Näin ollen Forest päätyi purkamaan hänen sopimuksensa.

Shelvey siirtyi Nottingham Forestiin viime tammikuussa Newcastlesta 6,5 miljoonan euron kaupassa. Hän pelasi viime kaudella Forestissa kahdeksan ottelua ennen kuin silloinen päävalmentaja Steve Cooper pudotti hänet joukkueesta.

Athleticin mukaan Shelvey otti yhteen Cooperin kanssa kuultuaan, että hän olisi penkillä vieraspelissä ex-seuraansa Liverpoolia vastaan. Cooper jätti lopulta Shelveyn tyystin kokoonpanon ulkopuolelle, eikä hän pelannut loppukaudella enää minuuttiakaan.

Linkki twiittiin.