Brentfordin päävalmentaja Thomas Frank sanoo, että tarvitaan ”uskomaton” tarjous, jotta hyökkääjä Ivan Toney jättäisi seuran tässä kuussa.

Toneya, 27, on viety siirtohuhuissa muun muassa Arsenaliin ja Chelseaan, vaikka hän ei ole pelannut tällä kaudella vielä otteluakaan. Englannin maajoukkuekärki kärsii yhä kahdeksan kuukauden pelikieltoaan, jonka hän sai viime toukokuussa jäätyään kiinni lukuisista vedonlyöntirikkomuksista.

Panna on kuitenkin päättymäisillään, ja Toney saattaa palata Brentfordin vahvuuteen parin viikon kuluttua Nottingham Forestia vastaan.

Viime kaudella Toney tuli 20 osumallaan Valioliigan maalipörssissä kolmanneksi. Brentford kaipaa kipeästi ykköstykkiään, sillä joukkue on hävinnyt kahdeksasta viimeisestä pelistään seitsemän.

Frankilta kysyttiin lehdistötilaisuudessaan, jääkö Toney Brentfordiin tammikuun siirtoikkunassa.

– Hyvin lyhyt vastaus on kyllä, vastasi tanskalaisvalmentaja BBC:n mukaan.

– Hän on Brentfordin pelaaja, hän on täällä. Meiltä puuttuu muutama hyökkääjä, enkä näe, miksi meidän pitäisi myydä hänet. Haluaisin pitää hänet täällä pitkään.

– Ei ole minun asiani keskustella [tarjouksesta], mutta jos voisin suositella sellaista, sen pitäisi olla uskomaton hinta, joten hän pysyy täällä.

LUE MYÖS:

Transfer News Live

@DeadlineDayLive
🚨 Which club 𝗡𝗘𝗘𝗗𝗦 to sign Ivan Toney the most in January? 🤔

Linkki twiittiin.