Brightonin päävalmentaja Roberto De Zerbi sanoo odottavansa enemmän João Pedrolta, vaikka vain kaksi Valioliiga-hyökkääjää on pelannut tällä kaudella brassia tehokkaammin.

Pedro, 22, nosti lauantaina kauden maalisaldoonsa 15:een, kun hän osui kahdesti Brightonin voittaessa Stoken 4-2 FA Cupissa.

Manchester Cityn Erling Haaland (19) ja Liverpoolin Mohamed Salah (18) ovat ainoat Valioliiga-pelaajat, jotka ovat onnistuneet tällä kaudella Pedroa useammin maalinteossa.

– Rakastan João Pedroa ja tiedän hänen potentiaalinsa. Tiedän, että hän voi kehittyä ja hänestä voi tulla tärkeä meille, kommentoi De Zerbi Independentin mukaan.

– Haluan aina enemmän, koska meille tämä taso riittää, mutta uskon, että hän voi nousta vielä korkeammalle tasolle.

– Haluaisin, että hän aloittaa pelaamisen heti alussa, ei toisella jaksolla tai 20 minuutin jälkeen, ja tulen kertomaan mielipiteeni hänelle.

De Zerbi myönsi, että hän ei ollut ikinä kuullutkaan Pedrosta ennen kuin brassikärki tuli hänen alaisuutensa. Brighton hankki Pedron viime kesänä Watfordista 34,2 miljoonalla eurolla.

– Kunnia João Pedrosta kuuluu seuralle. Kykyjenetsijämme kertoivat minulle Joãosta. En ollut kuullut hänestä ennen kuin hän tuli tänne.

Squawka

@Squawka
Only three players have scored 15+ goals for Premier League sides across all competitions this season:

◎ 19 - Erling Haaland
◎ 18 - Mohamed Salah
◉ 15 - João Pedro

Keeping up with the big boys. 😘

Linkki twiittiin.