Borussia Dortmundin toimitusjohtaja Hans-Joachim Watzke on vahvistanut, että seura neuvottelee Manchester Unitedin laitahyökkääjän Jadon Sanchon lainaamisesta.

Sancho, 23, edusti Dortmundia neljä vuotta, kunnes siirtyi kesällä 2021 Unitediin 85 miljoonan euron kaupassa.

– Me käymme keskustelua Manchester Unitedin kanssa. Haluamme hankkia hänet lainalle, sei ei ole mikään salaisuus. Mutta me emme vielä ole valmiita julkistamaan [neuvottelujen] tulosta, sanoi Watzke Athleticin mukaan.

Lehtitietojen mukaan seurat neuvottelevat vielä lainadiilin taloudellisista ehdoista, kuten siitä, kuinka ison osuuden Dortmund maksaa Sanchon palkkasta.

Sanchon vaikeudet Manchester Unitedissa

Sanchosta odotettiin tähtivahvistusta Unitedille, mutta hänen paluunsa Englantiin on sujunut kehnosti.

Hän sai jättisiirtonsa jälkeen kritiikkiä vaisuista esityksistään, ja viime kaudella hän oli yli kolme kuukautta sivussa tositoimista mysteerisen tauon takia. Sancho vetäytyi sosiaalisesta mediasta ja matkusti manageri Erik ten Hagin suosittelemien henkilökohtaisten valmentajien kanssa treenaamaan Hollantiin löytääkseen vireensä ja itseluottamuksensa uudestaan.

Tilanteesta kerrottiin niukasti julkisuuteen, mutta ten Hag sanoi, että kyse oli sekä fyysisistä että henkisistä ongelmista.

Sanchon tilanne Manchesterissa muuttui huonompaan suuntaan viime syyskuussa, kun ten Hag jätti hänet sivuun kokoonpanosta Arsenalia vastaan ja perusteli päätöstään sillä, että englantilaislaituri ei ollut esiintynyt vaaditulla tasolla harjoituksissa. Sancho kiisti väitteen sosiaalisessa mediassa ja sanoi, että hänet on jo pitkään leimattu ”syntipukiksi”.

Siitä lähtien Sancho on ollut pudotettuna edustusjoukkueesta, koska hän ei ole suostunut pyytämään anteeksi ten Hagilta.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🚨🟡⚫️ Borussia Dortmund CEO Watzke: “We are in negotiations to sign Jadon Sancho, for sure”.

“We want to sign him on loan. That's no secret. But we are not yet ready to announce a done deal”.

Linkki twiittiin.