Entinen Arsenalin ja Manchester Cityn hyökkääjä Emmanuel Adebayor toivoo Victor Osimhenin siirtoa Valioliigaan. Napolin supertähti on yhdistetty mediahuhuissa Englannin kentille.

Osimhen, 25, voitti viime kaudella Serie A:n maalikuninkuuden 26 osumallaan ja johdatti Napolin mestariksi. Nigerian maajoukkuepelaaja palkittiin viime vuoden lopussa Afrikan vuoden jalkapalloilijana.

Osimhen solmi Napolin kanssa hiljattain jatkosopimuksen vuoteen 2026 saakka. Arsenalin ja Chelsean kiinnostuksen pelaajan palveluksia kohtaan odotetaan kuitenkin säilyvän ennallaan.

Adebayor uskoo Osimhenin mahdollisuuksiin menestyä Englannin kentillä.

– Hänellä on oikea asenne ja päättäväisyyttä onnistua täällä. Rukoilen hänen siirtyvän Valioliigaan näyttämään mihin hän pystyy, Adebayor kehui BBC:lle.

– Osimhen on osoittanut sen jo Italiassa. Nyt on minusta oikea aika siirtyä Englantiin esikuvansa Didier Drogban jäljissä ja tehdä kauniita asioita. Häneltä löytyy kaikki kyvyt tuoda nimensä esille ja kirjoittaa Drogban tavoin hieno luku Englannissa.

Adebayorin, 39, oma Valioliiga-ura alkoi Arsenalissa vuonna 2006. Togolaishyökkääjä teki kymmenen vuoden aikana 241 otteluun 97 maalia Englannin korkeimmalla tasolla.

Adebayor edusti Arsenalin ja Cityn lisäksi lyhyesti Tottenhamia ja Crystal Palacea.

LUE MYÖS!