Jadon Sancho pelaa loppukauden lainalla Borussia Dortmundissa. 

Manchester United tiedotti hiljattain lainanneensa Sanchon takaisin Dortmundiin. Lainassa ei ole mukana osto-optiota.

Sancho ajautui riitoihin Erik ten Hagin kanssa heti kauden alkumetreillä. Ten Hag siirsi Sanchon sivuun edustusjoukkueen toiminnasta elo-syyskuun vaihteessa.

Urallaan muun muassa Valioliigan mestaruuden ja maalikuninkuuden voittanut Chris Sutton uskoo Sanchon pysyvän Manchester Unitedissa ten Hagia pidempään. Sutton perusteli mielipidettään Manchester Unitedin tämän kauden surkeilla tuloksilla.

– Uskon Sanchon pysyvän ten Hagia pidempään Manchester Unitedissa. Kyseessä on hyvin taitava nuori pelaaja, joka jostain syystä ajattelee olevansa suurempi kuin Manchester United. Se, mitä hän teki ten Hagille sosiaalisessa mediassa oli täysin naurettavaa. Se oli pateettista. 

– Tämä tarina päättyi näin, mutta uskon Sanchon palaavan Manchester Unitediin kesällä. Jos ten Hag jatkaa samalla tavalla kuin tähän mennessä, niin uskon hänen poistuvan seurasta kauden jälkeen, Sutton summasi It’s All Kicking Off -podcastissa.

Manchester United maksoi Sanchosta 85 miljoonaa euroa Dortmundille kesällä 2021. Sanchon sopimus Manchester Unitedin kanssa päättyy kesällä 2026. Ten Hagin sopimus sen sijaan kattaa vielä ensi kauden.