Tottenhamin päävalmentaja Ange Postecoglou sanoo, että hänen uusi hyökkääjänsä Timo Werner on eri pelaaja kuin Chelsean-vuosinaan.

Werner, 27, edusti Chelseaa vuosina 2020-2022 ja voitti sinipaitojen kanssa Mestarien liigan, mutta hän sai usein kritiikkiä henkilökohtaisista esityksistään. Saksalaiskärki viimeisteli Chelsealle 89 ottelussa yhteensä 23 osumaa, mutta hän myös hukkasi kosolti paikkoja.

Spurs hankki Wernerin tässä kuussa loppukauden mittaisella lainasopimuksella RB Leipzigista. Diili sisältää osto-option.

Postecoglou sanoi lehdistötilaisuudessaan, että ”menneisyyden tapahtumilla ei ole merkitystä”.

– En mieti sitä liikaa. Katson, mitä hän voi antaa meille tänään, en sitä, mitä tapahtui kolme tai neljä vuotta sitten, sanoi aussivalmentaja BBC:n mukaan.

– Uskallan väittää, että hän on eri pelaaja, varmasti eri henkilö. Me kaikki kehitymme. Hän on kypsempi, luultavasti eri elämänvaiheessa.

– Ajattelin, että Timo sopisi meille tyylillisesti hyvin. Hänellä on ne ominaisuudet, joita etsimme. Hän pystyy pelaamaan kaikilla kolmella pelipaikalla [hyökkäyksessä], mikä tuo meille todellista syvyyttä ja laatua.

– Menneisyydellä ei ole merkitystä. Hän on hyvässä iässä, hän haluaa maajoukkueeseen, hän haluaa pelata korkeimmalla tasolla, ja tämä seura tarjoaa hänelle tuon mahdollisuuden.

LUE MYÖS:

Sky Sports Premier League

@SkySportsPL
Can Ange Postecoglou get the best out of Timo Werner? ⚪

Linkki twiittiin.