Jadon Sancho siirtyi aiemmin tällä viikolla Manchester Unitedista lainalle Borussia Dortmundiin.

Laina kattaa kevätkauden, eikä siinä ole mukana osto-optiota, joten Sanchon pitäisi lähtökohtaisesti palata kesällä Manchester Unitediin.

Manchester Unitedin päävalmentaja Erik ten Hag siirsi Sanchon sivuun joukkueesta elo-syyskuun vaihteessa vedoten kurinpidollisiin syihin. Ten Hag jätti Sanchon ulos Arsenal-ottelun kokoonpanosta ja perusteli ratkaisuaan sillä, ettei Sancho harjoitellut tarpeeksi hyvin otteluviikolla.

Sancho julkaisi sen jälkeen sosiaalisessa mediassa tiedotteen ja kumosi ten Hagin väitteet valheellisina. Sanchoa ei sen koommin nähty Manchester Unitedin edustusjoukkueen mukana.

Pelaajaurallaan kahdesti Manchester Unitedin kanssa Valioliigan mestaruutta juhlinut Louis Saha kummasteli Sanchon tilannetta.

– Sancho on yksi Manchester Unitedin suurimmista virheistä siirtomarkkinoilla. Et voi olla tilanteessa, jossa siirrät tuollaisen laatupelaajan sivuun joukkueesta tämän mentaliteetin vuoksi. Et voi jättää häntä puoleksi vuodeksi sivuun. Vain loukkaantuminen voisi pysäyttää pelaajan niin pitkäksi aikaa, Saha totesi Metrolle.

– Tiedämme Sanchon olevan tarpeeksi hyvä pelaaja, jonka vuoksi tämä tuntuu niin oudolta. Pelaaja ei voi asettaa itseään tuollaiseen tilanteeseen ja ajatella olevansa suurempi kuin valmentaja. Mitä tahansa tapahtuukaan, niin en tue Sanchoa. Se minulle vaikeaa Manchester Unitedin kannattajana. Tilanne on kauhea.