Liverpoolin kannattajat kampanjoivat sen puolesta, että Englannin entinen päävalmentaja Sven-Göran Eriksson voisi toteuttaa unelmansa punapaitojen luotsaamisesta.

Kannattajat ovat ehdottaneet, että Eriksson, 75, toimisi Liverpoolin legendajoukkueen managerina maaliskuun näytösottelussa Ajaxin legendoja vastaan.

Eriksson kertoi viime viikolla, että hänellä on ”parhaassa tapauksessa vuosi” elinaikaa. Ruotsalaisvalmentaja sai kuulla noin vuosi sitten, että hänellä on syöpä, jota ei voida leikata.

– Isäni on yhä elossa ja hän on Liverpoolin kannattaja. Minäkin olen Liverpoolin kannattaja, olen aina ollut, kommentoi Eriksson Sky Newsille.

– Toivoin aina, että minusta tulisi Liverpoolin manageri, eikä se varmasti tule tapahtumaan. Mutta olen silti Liverpoolin kannattaja.

Kannattajien eleestä kuultuaan Eriksson sanoi, että hän ottaisi kyllä tehtävän vastaan.

– Ottaisin tietysti vastaan, se on ollut unelmani, sanoi Eriksson Good Morning Britain -ohjelman haastattelussa.

– Siellä olisi paljon hyviä jalkapalloilijoita. Se on aina ollut unelmani, mutta en valita. Minulla oli paljon hyviä jalkapallojoukkueita, maa- ja seurajoukkueita, joten olen joka tapauksessa onnellinen.

Eriksson valmensi Englannin miesten maajoukkuetta vuosina 2001-2006 ja luotsasi Englannin-kentillä myös Manchester Cityä ja Leicesteriä.

Good Morning Britain

@GMB
'That would be my dream!'

After Sven-Goran Eriksson said he 'always wished to be the manager of Liverpool', supporters have backed the idea of the 75-year-old managing the LFC Legends side in a charity home match against Ajax in March.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!