Newcastlen ja Manchester Cityn neuvottelut keskikenttäpelaaja Kalvin Phillipsin potentiaalisesta lainadiilistä ovat jäissä, kertoo Telegraph.

Harakat haluaisi Phillipsin, 28, loppukaudeksi riveihinsä, mutta Newcastlen seurajohto on tullut siihen lopputulokseen, että siirrossa ei olisi tarjotuilla ehdoilla taloudellisesti järkeä.

Phillips on jäänyt Manchesterissa todella pieneen rooliin, mutta City ei ole taipunut vaatimuksissaan. Cityn vaatima korvaus lainadiilistä on liian iso Newcastlelle, jonka olisi lisäksi sitouduttava ostamaan hänet ensi kesänä.

Telegraphin tietojen mukaan City haluaisi jo pelkästä lainadiilistä reilut kahdeksan miljoonaa euroa. Phillips siirtyi Cityyn kesällä 2022 Leedsistä 49 miljoonalla eurolla.

Siirtoa tai neuvotteluja ei ole vielä täysin kuopattu, mutta nykyisillä ehdoilla Newcastle ei ole valmis etenemään diilin kanssa.

Phillips sanoi syksyllä, että hänen on päästävä pelaamaan enemmän, mutta Telegraphin mukaan hän ei ole painostanut Cityä, vaikka hän on kiinnostunut siirrosta Newcastleen. Cityn manageri Pep Guardiola on myöntänyt, että hänen on vaikea nähdä Phillipsille paikkaa systeemissään.

Telegraph Football

@TeleFootball
The Newcastle hierarchy do not think signing Kalvin Phillips makes financial sense.

#TelegraphFootball | #NUFC

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!