Crystal Palacen manageri Roy Hodgson sanoo, että hän on kiinnostunut ottamaan Manchester Cityn keskikenttäpelaajan Kalvin Phillipsin lainalle.

Phillips, 28, on jäänyt Cityssä vähälle vastuulle siirryttyään seuraan toissa vuonna Leedsistä 49 miljoonalla eurolla.

Englannin maajoukkuepelaaja haluaisi tiettävästi siirtyä peliajan perässä muualle saadakseen kutsun ensi kesän EM-kisoihin.

Uutisoimme aiemmin Telegraphin tietojen pohjalta, että Newcastlen ja Cityn neuvottelut Phillipsin siirrosta ovat jäissä manchesterilaisten vaatimusten takia.

Myös Hodgson sanoi, että Palace on ulkona kisasta, ellei Phillips ole saatavilla nimenomaan lainadiilillä.

– Haluaisin ajatella, että jos Kalvin Phillips on saatavilla – jälleen kerran, on taloudellisia rajoituksia, kuka tietää, onko seuralla varaa siihen – jos puhutaan pelaajan tasosta, en usko, että on monia managereita, jotka eivät sanoisi kyllä, kommentoi Hodgson Athleticin mukaan.

– Tiedämme vain, kuten useimmat muutkin seurat, että on mahdollista, että Man City joko myy tai lainaa hänet. Jos he aikovat puhtaasti myydä hänet, niin en usko, että me olemme markkinoilla. Jos he aikovat lainata hänet, haluaisin ajatella, että voisimme mahdollisesti nostaa kättä pystyyn ja nostaa itsemme esille.

– Voisimme tarjota hänelle mahdollisuuden pelata säännöllisesti jalkapalloa Valioliigassa ennen Englannille ja hänelle erittäin tärkeää kesää.

– Emme ehkä ole ainoa seura tässä asemassa, joten loppujen lopuksi täytyy tapahtua paljon ennen kuin selviää, minne Kalvin Phillips päätyy, jos hän aikoo lähteä minnekään.

Phillipsin ja Manchester Cityn sopimus on voimassa kesään 2028 saakka.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!