Anthony Martial on jäänyt kuluvalla kaudella pienelle vastuulle Erik ten Hagin alaisuudessa Manchester Unitedissa.

Martial, 28, on pelannut kaikki kilpailut mukaan luettuna 19 ottelussa yhteensä 629 minuuttia. Martial on viimeistellyt toistaiseksi kaksi maalia ja antanut kaksi maalisyöttöä.

Martial on ollut noin kuukauden ajan sivussa Manchester Unitedin vahvuudesta.

Martial oli aluksi sairaana, mutta sittemmin hyökkääjä on harjoitellut yksinään edustusjoukkueen ulkopuolella. Englantilaismedian mukaan Manchester United olisi siirtänyt Martialin harjoittelemaan yksinään siihen asti, kunnes hyökkääjä löytää itselleen uuden työnantajan.

Hyökkääjän agentti Philippe Lamboley kumosi huhut Sky Sportsin haastattelussa.

– Se, mitä hänestä on sanottu ei pidä missään nimessä paikkaansa. Martialia ei siirretty sivuun joukkueesta, eikä hänellä ole ongelmia ten Hagin kanssa. Martial on pelannut Manchester Unitedissa yhdeksän vuoden ajan ja jos hän ei olisi huippuammattilainen, ei hän olisi pelannut seurassa näin pitkään.

– Martialin on käytävä pienessä etureisioperaatiossa, joka olisi pitänyt tehdä jo ajat sitten. Martial ei ole saanut itsestään kaikkea irti sen vuoksi, joten hän käy nyt leikkauksessa.

Martialin sopimus Manchester Unitedin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen. Kärjen odotetaan vaihtavan maisemaa vapaana agenttina kesällä.

LUE MYÖS