Newcastlen keskikenttäpelaaja Isaac Hayden sanoo, että hän aloittaa oikeustoimet lainaseuraansa Standard Liègeä vastaan, koska hän ei väitetysti saanut palkkojaan ajallaan.

Hayden, 28, lainattiin täksi kaudeksi Belgiaan, mutta hän palasi Standardista Newcastleen ennenaikaisesti jo tässä kuussa.

Standardin tiedotteessa kerrottiin, että Newcastle aktivoi lainadiilin lausekkeen, jolla Hayden kutsuttiin takaisin St James’ Parkille. Pelaajan mukaan hänen aikainen paluunsa johtui kuitenkin muista syistä.

– Suurin syy siihen, miksi lähdin Standard Liègestä, on se, että seura ei maksa palkkoja ajallaan eikä maksa niitä, sanoi Hayden Athleticin mukaan toimittaja Sacha Tavolierin haastattelussa.

– Aion nyt aloittaa oikeustoimet seuraa vastaan saadakseni palkat, jotka Standard Liège on minulle velkaa.

– Sain esimerkiksi marraskuun palkkani 28. joulukuuta. He eivät myöskään maksaneet pelaajien bonuksia, ja nyt joulukuun palkkoja ei ole maksettu, ja olemme melkein tammikuun lopussa… Se on todellinen katastrofi!

Belgian jalkapalloliitto määräsi viime kuussa Standard Liègen siirtokieltoon, koska se oli myöhästynyt maksujen suorittamisesta. Siirtopanna kuitenkin kumottiin nopeasti, koska seuran omistava 777 Partners lähetti ”tarvittavat varat tilanteen korjaamiseksi”.

Hayden pelasi Standard Liègessä 11 ottelua. Hänen sopimuksensa Newcastlessa päättyy kesällä 2026.

Sacha Tavolieri

@sachatavolieri

Sacha Tavolieri

@sachatavolieri
(THREAD) #Standard
🚨🔴🇧🇪 Les propos qui suivent sont issues de déclarations exclusives qui m’ont été confiées par @IsaacHayden65🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 #RSCL
🔴🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 INTERVIEW EXCLUSIVE de @IsaacHayden65 :
« La principale raison pour laquelle j'ai quitté #Standard est que le club ne paye pas les salaires à temps... et ne les paye pas.
💰❌ Je vais maintenant entamer une procédure judiciaire contre le club pour obtenir les salaires que…

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!