Orel Mangalan on määrä poistua Valioliigasta.

Nottingham Forestia edustava Mangala on jäänyt pienelle vastuulle Nunon alaisuudessa ja haluaa vaihtaa maisemaa tammikuun siirtoikkunassa.

Gianluca Di Marzion mukaan Napoli neuvottelee parhaillaan Nottingham Forestin kanssa keskikenttäpelaajan siirrosta.

Di Marzio kertoo Napolin tarjoavan viisi miljoonaa euroa lainasta, jossa olisi mukana kesällä suoritettava ostopakko. Hintana olisi noin 25 miljoonaa euroa. 

Mangala on jo näyttänyt vihreää valoa siirrolle. Jos laina ja sitä seuraava ostopakko toteutuu, allekirjoittaa Mangala Napolin kanssa kesään 2028 ulottuvan sopimuksen.

Mangala, 25, on noussut viime aikoina Belgian A-maajoukkueen avauskokoonpanon pelaajaksi. Mangala haluaa päästä kesän EM-lopputurnaukseen ja kokee saavansa parhaan mahdollisuuden siihen Napolissa.

– Mielestäni Mangalan kaltainen pelaaja voisi onnistua hienosti Napolissa. Hän haluaa pelata Italiassa. On mahdollista löytää kaikkia miellyttävä ratkaisu. Tällä hetkellä neuvottelut eivät etene. Napolin kiinnostus on aitoa, mutta kaikkien palasten on osuttava kohdalleen, jotta yhteisymmärrys voidaan saavuttaa, Mangalan agentti Enrico Sposato totesi Radio CRC:lle.

LUE MYÖS