Mohamed Salah sai takareisivamman viime viikolla Afrikan mestaruusturnauksessa.

Salah joutui matkustamaan maanantai-iltana turnauksesta takaisin Liverpooliin. 

Liverpoolin tiedotteen mukaan Salah palasi seuran lääkärien pariin, jotta hänellä olisi parhaat mahdollisuudet kuntoutua turnauksen finaaliin mennessä. Salah haluaa palata Egyptin A-maajoukkueen mukaan, jos maa etenee Afrikan mestaruusturnauksen finaaliin.

Egyptin A-maajoukkueen päävalmentaja Rui Vitoria kertoi, ettei Salah’n loukkaantumisesta puhuttu sen enempää medialle, koska kaikki keskittyminen oli maanantaisessa Kap Verde -ottelussa. Liverpool-luotsi Jürgen Klopp puhui sen sijaan avoimesti jo viikonloppuna siitä, että haluaa Salah’n takaisin joukkueensa pariin.

– Emme halunneet pelästyttää ketään. Mielestäni Liverpool ei toiminut oikein puhuessaan siitä, koska meillä oli uskomattoman tärkeä ottelu. Salah on aina ollut kanssamme. Nyt ottelu on päättynyt ja teemme parhaan mahdollisen ratkaisun Salah’n kuntoutuksen suhteen. Nämä ovat faktoja, ja tilanne on tällainen, Vitoria vakuutti.

– Haluan käyttää tämän tilanteen hyväksi selventääkseni asioita. Salah on loukkaantunut. Saimme tietää ennen ottelua, että vamma on sittenkin pitkäkestoisempi, joten paluussa kestää enemmän aikaa. Emme halunneet kuitenkaan sanoa mitään ennen ottelua. Samaan aikaan kaikki oli loistavan lääkäritiimimme kontrollissa.

Vitorian mukaan paluu Liverpooliin oli järkevä ratkaisu.

– Ottaen huomioon sen, että meidän on matkustettava ja täällä lämpötilat ovat todella korkeita, joten Salah’n paluu Liverpooliin on kenties järkevää. Niin hän voi pysyä yhdessä paikassa ja kuntoutua mahdollisimman nopeasti.

Egyptin neljännesvälierävastustaja selviää keskiviikkoiltana.

LUE MYÖS