Manchester Cityn manageri Pep Guardiola moittii Euroopan jalkapalloliiton (UEFA) puheenjohtajaa Aleksander Čeferiniä tämän sanottua, että järjestö oli oikeassa antaessaan seuralle pannan eurokilpailuihin.

City sai helmikuussa 2020 kahden vuoden pelikiellon eurokilpailuihin, koska UEFA katsoi seuran syyllistyneen ”vakaviin rikkomuksiin” koskien järjestön asettamia taloussääntöjä.

Urheilun kansainvälinen vetoomustuomioistuin (CAS) kumosi Cityn pelikiellon kesäkuussa 2020, mutta Čeferin, entinen asianajaja, sanoi tuoreessa Telegraphin haastattelussa, että UEFA ”tiesi” olevansa oikeassa.

Manchester City taistelee tällä hetkellä myös Valioliigan esittämää 115 kohdan syytelistaa vastaan. Guardiolan mukaan Čeferin osoitti kunnioituksen puutetta puhumalla meneillään olevasta tutkinnasta.

– Asianajajana ja UEFA:n puheenjohtajana hänen pitäisi odottaa [lopullista päätöstä]. Sen jälkeen hän voi tehdä, mitä haluaa, sanoi Guardiola ESPN:n mukaan, kun häneltä kysyttiin Čeferinin kommenteista.

– Hänen on kunnioitettava sitä ja hänen on odotettava. Hänellä on paljon töitä tehtävänä UEFA:ssa. Asianajajan tulee kunnioittaa menettelyä ja ymmärtää, että meillä on oikeus puolustaa itseämme.

Hayters TV

@HaytersTV
Pep far from happy with UEFA president Aleksander Ceferin over comments made relating to @ManCity's FFP charges 😡

🔗 youtube.com/watch?v=AwmShq…

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!