Liverpoolilla ei ole korvaajaa valmiina managerilleen Jürgen Kloppille, kertoo Telegraph.

Klopp, 56, ja Liverpool kertoivat perjantaina, että saksalaismanageri jättää seuran kuluvan kauden jälkeen oltuaan yhdeksän vuotta Anfieldilla.

Uutinen tuli jalkapalloa seuraavalle maailmalle yllätyksenä, mutta Klopp sanoi kertoneensa Liverpoolille päätöksestään jo marraskuussa. Saksalaisluotsi kertoi avoimesti Liverpoolin tiedotteessa, että hänen jaksamisensa alkaa olla koetuksella näin monen vuoden jälkeen.

Telegraphin mukaan Liverpool etsii todennäköisesti ensin uuden urheilutoimenjohtajan ennen kuin se nimittää seuraajan Kloppille.

Klopp ei ole ainoa lähitulevaisuuden lähtijä Liverpoolissa, sillä myös kolme hänen apuvalmentajaansa jättää seuran kuluvan kauden jälkeen. Lisäksi Liverpoolin urheilutoimenjohtaja Jörg Schmadtke jättää tehtävänsä jo tammikuun siirtoikkunan jälkeen.

Useat lähteet ovat jo huhunneet Bayer Leverkusenin Xabi Alonsoa Liverpoolin seuraavaksi manageriksi. Espanjalaisluotsi on Liverpoolin ex-pelaaja, joka pelasi Anfieldilla vuosina 2004-2009.

Alonso sanoi perjantaina, että hän viihtyy nykyisessä pestissään, eikä ole miettinyt tulevaisuuttaan.

Telegraphin mukaan Alonson odotetaan olevan vahva ehdokas Kloppin korvaajaksi, mutta Liverpoolissa tiedetään, että hänen pestaamisensa ei olisi helppo rasti.

Myös Alonson joukkue taistelee tällä kaudella pokaaleista, eikä Liverpoolin seurajohto halua suututtaa Leverkusenia tai muiden manageriehdokkaiden seuroja lähestymällä valmentajia huonolla hetkellä. Liverpool ei muutenkaan oleta, että Alonso ja Leverkusen lähtisivät helposti eri teille.

Liverpool FC

@LFC
#LFC can confirm Jorg Schmadtke’s tenure as sporting director will come to an end following the culmination of the January transfer window.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!