West Bromwichin ja Wolverhamptonin paikallisottelu FA Cupissa sai sunnuntaina synkän käänteen, kun peli keskeytettiin katsomohäiriöiden takia.

Toisessa päässä kenttää heiteltiin esineitä ja toisessa syttyi iso tappelu, kun Matheus Cunha vei Wolvesin 2-0 johtoon 78. minuutilla. Alustavien tietojen mukaan West Bromin kannattajien katsomoon oli ilmeisesti ujuttautunut vierasfaneja. Televisiolähetyksessä näkyi, kuinka joitain katsojia retuutettiin paikoiltaan pois.

Tappelun syttyessä osa West Bromwichin pelaajista riensi katsomon viereen seuraamaan tilannetta. Baggiesin kapteeni Kyle Bartley kävi hakemassa katsomosta lapsensa turvaan ennen kuin pelaajat poistuivat pukuhuoneiden suojiin. Ottelu oli keskeytettynä noin puoli tuntia ennen kuin peliä päästiin jatkamaan.

West Bromwichin päävalmentaja Carlos Corberán selvensi, että tappelu syttyi katsomossa, jossa pelaajien perheenjäsenet ja läheiset olivat seuraamassa ottelua.

– Tietenkin olemme pettyneitä kaikkiin tällaisiin tapahtumiin. Haluamme olla turvassa ja keskittyä jalkapalloon. Valitettavasti peli keskeytyi tämän välikohtauksen vuoksi, ja nyt emme voi puhua kannattajiemme luomasta tunnelmasta, emme voi puhua tästä näkökulmasta. Olemme täysin pettyneitä tähän, sanoi Corberán BBC:n mukaan.

– Minkä tahansa aggression tai välikohtauksen yhteydessä turvallisuus on kaikkein tärkeintä. Kaikki ennen välikohtausta oli uskomatonta. Tällaisia tapauksia meidän on vältettävä.

Myös Wolvesin päävalmentaja Gary O’Neil oli pettynyt tapahtumien kulusta.

– Siihen asti tämä oli hyvä ottelu, jossa oli hyvä tunnelma. En ole varma, mitä tapahtui, mutta tuomari kehotti meitä poistumaan kentältä. Emme tiedä tarkalleen, mitä tapahtui, mutta se, miten ihmiset käyttäytyvät jalkapallossa, on todella tärkeää, ja meidän on tarkasteltava sitä ja varmistettava, että kaikki ovat turvassa. Kun tulimme takaisin kentälle, tunnelma oli kadonnut, se oli todella surullista nähdä.

West Bromwich ja Wolverhampton olivat viimeksi kohdanneet toisensa yleisön edessä vuonna 2012.

Hayters TV

@HaytersTV
West Bromwich Albion vs Wolves was delayed for over 25 minutes with players taken off the pitch after absolute chaos started in the home end of the Hawthorns. Some fans were taken away by police 😳

#WBAWOL | #FACup

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!