Liverpoolin entinen urheilutoimenjohtaja Michael Edwards on hylännyt tarjouksen palata seuraan, kertoo Athletic.

Edwards, 44, työskenteli Liverpoolissa yli kymmenen vuotta, kunnes jätti seuran kesällä 2022. Häntä pidetään seurassa todella suuressa arvossa, sillä Edwards oli vastuussa Liverpoolin kehutusta siirtostrategiasta ja monien huippuhankintojen neuvotteluista.

Liverpoolista lähdettyään Edwards piti taukoa jalkapallosta, mutta palasi lajin pariin viime vuonna perustamalla yhdessä seuran entisen tutkimusjohtajan Ian Grahamin kanssa Ludonautics-neuvontapalvelun joukkueille ja niiden omistajille.

Kesällä 2022 Liverpoolin urheilutoimenjohtajaksi nousi Edwardsin apulaisena työskennellyt Julian Ward, mutta hän ilmoitti vain kuukausia myöhemmin, että jättää pestin kauden jälkeen.

Nyt Liverpool etsii jälleen uutta urheilutoimenjohtajaa. Wardin tilalle palkattiin Jörg Schmadtke, mutta hän on jättämässä paikkansa tämän kuun siirtoikkunan jälkeen.

Uutisoimme aiemmin Telegraphin tietojen pohjalta, että Liverpool etsii todennäköisesti ensin uuden urheilutoimenjohtajan ennen kuin se nimittää seuraajan managerilleen Jürgen Kloppille.

Klopp ilmoitti viime viikolla, että hän jättää Liverpoolin kuluvan kauden jälkeen vietettyään seurassa vajaat yhdeksän vuotta.

The Athletic | Football

@TheAthleticFC
Liverpool’s former sporting director Michael Edwards has turned down a return to Anfield.

More from @David_Ornstein ⬇️

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!