Manchester United voitti Wolverhamptonin Valioliigassa myöhään torstai-iltana vauhdikkaassa ottelussa 4-3.

Vieraat saivat otteluun loistavan lähdön. Marcus Rashford laukoi boksin rajalta Manchester Unitedin johtoon jo viidennellä minuutilla. Varttia myöhemmin Rasmus Højlund ohjasi maalin edustalta Manchester Unitedin jo kahden maalin etumatkalle.

Wolverhampton-ottelun avausjakso oli yksi Manchester Unitedin tämän kauden parhaista.

Wolverhampton kykeni luomaan toisella jaksolla muutaman todellisen tekopaikan. Pablo Sarabia toi isännät hetkellisesti maalin päähän lauottuaan rangaistuspotkun ohi André Onanan. Vain hetkeä myöhemmin Scott McTominay puski kulmapotkun isäntien verkkoon. 1-3.

Wolverhampton ei kuitenkaan luovuttanut. Max Kilman iski kulmapotkun jälkitilanteesta pallon verkon perukoille ja toi isännät jälleen maalin päähän. Lisäajan neljännellä minuutilla Wolverhampton pääsi nopeaan vastahyökkäykseen. Matheus Cunha pelasi pallon Pedro Netolle, joka leikkasi boksiin sisään ja laukoi pallon varmasti alakulmaan.

Wolverhampton näytti jo pakottavan Manchester Unitedin tasapeliin, mutta mitä vielä – lisäajalla nähtiin myös toinen maali. Kobbie Mainoo harhautti isäntien puolustuksen, nousi boksin rajalle ja laukoi pallon upeasti takakulmaan. Osuma jäi voittomaaliksi. 3-4.