Tottenham on vahvistanut hankkineensa keskikenttäpelaaja Lucas Bergvallin Djurgårdenista.

Bergvall, 18, on solminut Spursin kanssa viiden vuoden sopimuksen, joka astuu voimaan heinäkuussa.

Athleticin tietojen mukaan Djurgården kuittaa siirrosta alustavasti lähes kymmenen miljoonaa euroa ja myöhemmin mahdollisia bonuksia.

– Unelmani on aina ollut pelata Valioliigassa, maailman parhaassa sarjassa. Tämä on todella hyvä seura, jolla on mahtava manageri ja todella nuori ja nälkäinen joukkue. He pelaavat hyvää jalkapalloa, jota on todella hauska katsoa, joten minulle on kunnia liittyä tähän isoon seuraan, kommentoi Bergvall Spursin haastattelussa.

Ruotsalainen Bergvall on iso kaappaus Tottenhamilta, sillä häntä pidetään yhtenä ikäluokkansa lupaavimmista pelaajista Euroopassa.

Pitkään näytti siltä, että nuorukainen on päätymässä Barcelonaan, mutta Spurs käänsi siirtokisan voitokseen teknisen johtajansa Johan Langen johdolla. Bergvall kävi alkuviikosta vierailemassa Tottenhamin ja Barcelonan tiluksilla ja teki lopullisen päätöksensä torstaina.

Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta sanoi perjantaina, että katalonialaisjätti ei pystynyt kilpailemaan rahallisesti Tottenhamin tarjouksen kanssa.

– Englantilaisilla seuroilla on paljon resursseja, ja joskus meidän on vaikea kilpailla heidän kanssaan.

– Tiedämme, että Tottenham haluaa hänet myös ja he tarjosivat paljon enemmän rahaa kuin me. Meillä on paljon erittäin lahjakkaita 17-vuotiaita, ja on tiettyjä asioita, joita me seurana emme voi tarjota.

Tottenham Hotspur

@SpursOfficial
On his 18th birthday, we are delighted to announce that we have reached agreement for Lucas Bergvall to join the Club from Swedish Allsvenskan side Djurgarden 🤍

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!