Nottingham Forestin maalivahti Matt Turner sanoo, että hän tekee kaikkensa taistellakseen paikasta joukkueessa.

Turner, 29, siirtyi Forestiin viime kesänä peliajan perässä Arsenalista, jossa hän pelasi viime kaudella seitsemän ottelua.

Jenkkivahti toimi Forestin ykköstorjujana, kunnes seura hankki talven siirtoikkunan viimeisenä päivänä Matz Selsin, joka meni suoraan avauskokoonpanoon.

Turner on aiemmin urallaan tottunut pelaamaan kotimaassaan isoja minuutteja, mutta Valioliigassa hän ei ole onnistunut vielä vakiinnuttamaan ykkösvahdin paikkaa. Häneltä kysyttiin ESPN:n haastattelussa mahdollisesta paluusta Yhdysvaltoihin.

– Kun olin siellä, halusin koko ajan tänne. Olen tavallaan koukussa elämään Valioliigassa, haluan olla sen ympärillä. Haluan kehittyä ja uskon, että tämä on minulle paras paikka siihen.

Nottingham Forest tavoitteli Athleticin mukaan tammikuussa peräti seitsemää eri maalivahtia, mikä kertonee siitä, että seura koki uuden maalivahdin tarveen isoksi.

Turner myöntää, että hänelle on sattunut tällä kaudella kohtalokkaita virheitä, mutta hänen mukaansa onnetarkaan ei ole kohdellut häntä kummoisesti.

– Kaikki, mikä olisi voinut mennä pieleen tiettyinä hetkinä, on mennyt täysin pieleen. Joskus maalivahtina voi selvitä [tuurilla] yhdestä tai kahdesta asiasta, mutta tuntuu, että tällä kaudella en ole selvinnyt yhdestäkään Sitä on vaikea niellä.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!