Chelsean keskikenttäpelaajan Enzo Fernándezin agentti on kiistänyt huhut, joiden mukaan hänen asiakkaansa haluaisi jo lähteä Stamford Bridgeltä.

Fernández, 23, siirtyi Chelseaan vuosi sitten Benficasta 121 miljoonalla eurolla, brittijalkapallon ennätysummalla.

Juuri ennen siirtoaan Fernández oli valittu MM-kisojen parhaaksi nuoreksi pelaajaksi hänen voitettua Argentiinan kanssa maailmanmestaruuden.

Fernández on ollut siirrostaan lähtien avainpelaaja Chelseassa, mutta huhujen mukaan hän olisi tyytymätön Lontoossa.

Chelsea on Valioliigassa vasta 11:nä ja jäämässä näillä näkymin toista kautta peräkkäin Mestarien liigan ulkopuolelle. Myös muut europelisijat ovat varsin kaukana, mutta Chelsealla on cup-kilpailujen kautta mahdollisuus päästä kansainvälisiin peleihin.

Argentiinalaisen agentti Uriel Perez kuitenkin vakuuttaa, että hänen asiakkaansa haluaa jatkaa Chelseassa, jossa Fernándezilla on vielä seitsemän vuotta sopimusta jäljellä.

– Nämä huhut tulivat Lontoon lehdistöltä, enkä ymmärrä miksi. Sekä Enzo että minä tiedämme selkeästi, mikä tämä projekti on. Siitä kerrottiin minulle MM-finaalipäivänä, kommentoi Perez ESPN:lle.

– He (Chelsean seurajohto) ovat olleet erittäin selkeitä sen suhteen, että tämä on projekti, joka vaatii aikaa etenkin urheilullisessa mielessä, koska he halusivat muuttaa joukkuetta.

– He olivat tietoisia siitä, että kestäisi yksi, kaksi tai jopa kolme kautta, ennen kuin joukkue alkaisi taistella tärkeistä asioista. Mutta he sanoivat, että kun joukkue on koossa, se alkaa taistella mestaruuksista. Mielestäni joukkueessa on paljon laatua, erittäin hyviä pelaajia, ja ainoa asia, joka puuttuu, on se, että se joukkue pelaa yhteen.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🔵🇦🇷 Enzo Fernandez's agent Uriel Perez: "I really don't understand why reports came out of nowhere about Enzo planning t leave Chelsea".

"We know the plan of the club, plan of the owners. He's happy and wants to stay", told ESPN.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!