Sergio Agüero on yksi Manchester Cityn suurimmista seuralegendoista.

Agüero pelasi Manchester Cityssä vuodet 2011-21, ja on 260 maalillaan seurahistorian paras maalintekijä.

Agüero juhli Manchester Cityn kanssa muun muassa viidesti Valioliigan mestaruutta. Argentiinalaiskärki vietti uransa viimeiset kuukaudet Barcelonassa. Ura loppui kesken kauden sydänvaivoihin.

Agüero kertoi Juan Pablo Varskyn haastattelussa halunneensa tehdä jatkosopimuksen Manchester Cityn kanssa, mutta seura oli toista mieltä. Agüero jäi viimeisellä kaudellaan varsin pienelle vastuulle Pep Guardiolan alaisuudessa.

– Manchester City sanoi minulle tammikuussa 2021, ettei seura tarjoa jatkosopimusta. He varmistivat sen minulle helmikuussa. Halusin vuoden mittaisen jatkosopimuksen, ja olin valmis istumaan penkillä. Pelasin vähän Guardiolan alaisuudessa, mutta halusin silti auttaa. Tunsin, että pysyisin sen vuoden aikana tarpeeksi hyvässä kunnossa pelatakseni MM-kisoissa. Ideani oli jatkaa uraani Euroopassa vain MM-kisojen vuoksi.

– Sitten sain soiton Barcelonalta, mutta he eivät voineet maksaa samanlaista palkkaa kuin Manchester City. Se oli minulle samantekevää ja ilmoitin agentilleni, että Barcelona saa päättää, millaista palkkaa he haluavat maksaa ja pääsimme sopuun parissa päivässä.

LUE MYÖS