Cristiano Ronaldo palasi Manchester Unitediin elokuussa 2021.

Manchester United maksoi Ronaldosta noin 20 miljoonaa euroa Juventukselle. Ronaldo ehti edustaa Manchester Unitedia reilun vuoden verran.

Sopimus purettiin joulukuussa 2022. Ronaldo siirtyi sittemmin vapaana agenttina saudiarabialaiseen Al-Nassriin.

Ronaldo iski ensimmäisellä kaudellaan kaikki kilpailut mukaan luettuna 24 maalia. Jälkimmäinen kausi oli vaikea. Ronaldo jäi pienelle vastuulle Erik ten Hagin alaisuudessa ja lopulta valitti tilanteestaan Piers Morganin haastattelussa. Ronaldo kritisoi haastattelussa muun muassa ten Hagia ja Manchester Unitedia. Muutama viikko haastattelun jälkeen Ronaldon sopimus purettiin yhteisymmärryksessä.

Ole Gunnar Solskjær toimi Manchester Unitedin päävalmentajana, kun seura hankki Ronaldon takaisin Old Traffordille. Solskjær kävi läpi Ronaldon hankintaa Times of Indian haastattelussa.

– Ronaldo halusi poistua Juventuksesta, mutta emme ajatelleet, että hänen saaminen Manchester Unitediin olisi mahdollista. Olimme jo rakentaneet joukkueemme ilman Ronaldoa. Sitten, kun lopulta saimme mahdollisuuden, niin kaikki ajattelimme, että Ronaldon paluu olisi fantastista. Hän pelasi lopulta hyvän kauden, Solskjær muisteli.

– Hänen paluuottelunsa oli Newcastlea vastaan. Mielestäni Old Traffordilla ei ole ollut montaa kertaa parempaa tunnelmaa kuin silloin. Se oli uskomatonta. Kyse on siitä, että annamme ihmisille muistoja. Se oli muisto kaikilla paikan päällä olleille ihmisille. Hän tuli takaisin Manchester Unitediin oltuaan vuosien ajan maailman paras pelaaja.

– Rakastan Ronaldon ammattimaista asennetta, mutta asiat ei vain toimineet. Ne eivät toimineet minun tai joukkueenkaan kannalta. Kuitenkin sillä hetkellä Ronaldon paluu oli oikea päätös. Elämä on sellaista. Teimme sen päätöksen. Ikävä kyllä poistumiseni jälkeen asiat kääntyivät negatiivisiksi Ronaldon suhteen. Sitä oli surullista seurata ulkopuolelta, Solskjær myönsi.

LUE MYÖS