Ange Postecoglou kehuu Son Heung-Minin johtajataitoja Etelä-Korean maajoukkueessa tapahtuneen välikohtauksen jälkeen. Tottenhamin kapteeni ajautui maajoukkuekomennuksella riitaan joukkuetovereidensa kanssa Aasian mestaruusturnauksen päätösillallisella.

Myös Etelä-Korean kapteenin nauhaa kantava Son, 31, hermostui mediatietojen mukaan nuorempiin maajoukkuepelaajiin, jotka halusivat lähteä kesken joukkueillallisen pelaamaan pöytätennistä. Tottenham-hyökkääjän sormi meni riidan yhteydessä sijoiltaan.

Etelä-Korea oli samana iltana pudonnut turnauksesta välierävaiheessa Jordaniaa vastaan. Son kävi tilanteesta sananvaihtoa etenkin PSG:tä edustavan Lee Kang-Inin kanssa ja kritisoi maajoukkuetovereitansa keskittymiskyvyn puutteesta.

Lee on pyytänyt myöhemmin anteeksi Sonilta tapauksesta. Tottenham-luotsi Postecoglou on ylpeä kapteeninsa väliintulosta.

– Sonny oli vain Sonny. Jos olet johtaja, joudut joskus tulilinjalle. Siitä johtamisessa on kyse, Postecoglou kommentoi lehdistölle.

– Johtamisessa ei ole kyse suosittuna olemisesta, eikä tarkoituksena ole tehdä kaikkia tyytyväiseksi. Jos joku ei tunnu mielestäsi oikealta, sitä vastaan on noustava. Se on ryhmän kannalta parhaaksi.

Son palasi Aasian mestaruuskisoista Tottenhamin vahvuuteen viime viikon lauantaina Brightonia vastaan. Hyökkääjä aloitti tuolloin vaihdosta, kun Spurs nousi maalin takaa 2-1-voittoon.

Tottenham isännöi tänään Valioliigassa Wolverhamptonia kello 17:00 alkavassa ottelussa.

LUE MYÖS!