Manchester Unitedin kaikkien aikojen maalintekijä Wayne Rooney on antanut Marcus Rashfordille vinkkejä, miten hyökkääjä voisi nousta takaisin omalle tasolleen.

Rashford, 26, oli viime kaudella suvereenisti Unitedin paras maalintekijä 30 osumallaan, mutta kuluvalla sesongilla hän on heiluttanut verkkoa vasta viidesti.

Keskiviikkona Rashford jäi jälleen ilman osumia, kun Manchester United voitti Nottingham Forestin 1-0 ja eteni FA Cupin puolivälieriin. Englannin maajoukkuepelaaja on jälleen ehtinyt saada kritiikkiä suorituksestaan, sillä hän esiintyi muutenkin vaatimattomasti.

Rooney uskoo, että Rashford pääsee taas vauhtin, kunhan hän saa muutaman onnistumisen vyölleen.

– Marcus Rashfordin pitää olla armottomampi, olla kärsivällinen ja pysytellä keskellä maalia. Häneltä vain haluaa nähdä enemmän. Itseluottamus on tärkein tekijä, hän ei ole tehnyt maaleja säännöllisesti tällä kaudella ja hänen on ehkä yksinkertaistettava peliään päästäkseen takaisin vauhtiin, kommentoi Rooney BBC:lle.

– Hän ei ole kaikkein äänekkäin poika. Hänen kehonkielensä ei näytä hyvältä ajoittain, mutta hän ei ole sellainen. Vanhempien pelaajien on saatava hänestä enemmän irti ja saatava hänet syttymään.

– Hänellä on valtava määrä potentiaalia ja hän on jo osoittanut paljon sitä, mutta uskon, että eri syistä hän on kokenut tämän kauden vaikeaksi.

The United Stand

@UnitedStandMUFC
Wayne Rooney on Rashford: "He's not the most vocal lad. His body language doesn't look great at times but he's not like that. The senior players need to get more out of him and get him fired up." [bbc] #mufc

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!