Erotuomari Paul Tierneyn olisi pitänyt antaa pallo takaisin Nottingham Forestille ennen kuin Liverpool iski voittomaalinsa lauantaina, kertoo Sky Sports.

Liverpool voitti Forestin vieraskentällä 1-0 Darwin Núñezin 99. minuutin maalilla. Hetkeä aiemmin lisäajalla oli nähty tilanne, joka on aiheuttanut runsaasti närää kotijoukkueen leirissä.

Tierney vihelsi mahdollisen päävamman takia pelin poikki 96. minuutilla, kun Liverpoolin toppari Ibrahima Konaté jäi makaamaan maahan rangaistusalueella. Pillin soidessa pallo oli Forestin Callum Hudson-Odoilla, mutta sen jälkeen Liverpoolin Luis Díaz potkaisi pelivälineen kohti omaa maaliaan.

Peliä jatkettiin tuomaripallolla, jonka Tierney pudotti Liverpoolin maalivahdille Caoimhin Kelleherille. Sääntöjen mukaan pallo olisi kuitenkin pitänyt palauttaa Nottingham Forestille, koska pallo oli Hudson-Odoin hallussa rangaistusalueen ulkopuolella.

Virhe ei johtanut suoraan Liverpoolin voittomaaliin, sillä Nottingham Forest sai pallon takaisin itselleen ennen kuin vierasjoukkue heilutti verkkoa toisessa päädyssä. BBC:n mukaan tuomaripallon ja maalin välillä oli minuutti ja 50 sekuntia.

Nottingham Forest oli joka tapauksessa raivoissaan tapahtumien kulusta. Apuvalmentaja Steven Reid sai protestoinnista punaisen kortin ja BBC:n mukaan Forestin omistaja Evangelos Marinakis jahtasi tuomareita aina heidän pukuhuoneeseensa saakka.

– Kunnioittakaa pelaajia, tätä tapahtuu joka viikko, huusi Marinakis, joka oli saatettava tilanteesta pois.

Nottinhgam Forestin tuomarianalyytikko, entinen Valioliiga-tuomari Mark Clattenburg sanoi pelin jälkeen, ettei vielä tiedä, tekeekö seura valituksen.

– Tuolla ratkaisevalla hetkellä Nottingham Forest oli saanut pallon kulmaan, joten he olisivat voineet kuluttaa aikaa,saadakseen tuloksen, peli oli 0-0. Pallo meni takaisin Liverpoolille ja he saivat kulman. Ihmiset voivat sanoa, että he (Forest) olisivat voineet purkaa pallon, mutta tuosta hetkestä lähtien pelaajat voivat menettää keskittymisensä, koska he tuntevat, että on tapahtunut vääryys, kommentoi Clattenburg.

Sky Sports News

@SkySportsNews
Mark Clattenburg, the former Premier League referee who is now working in a refereeing analysis role for Nottingham Forest spoke following controversy at the end of their game with Liverpool⬇️

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!