Tottenhamin hyökkääjä Timo Werner sai lauantaina maalitilinsä auki uudessa seurassaan, kun Spurs kaatoi Crystal Palacen kotikentällään 3-1.

Saksalaishyökkääjä avasi Tottenhamin tykityksen, kun isännät nousivat viimeisen vartin aikana tappioasemasta voittoon.

Werner, 27, on saanut Englannissa maineen maalipaikkojen tuhlailijana pelattuaan vuosina 2020-2022 Chelseassa, jossa hän ei yltänyt odotuksiin.

Lauantaina tuo maine kasvoi hetkellisesti entisestään, kun Werner hukkasi avausjaksolla läpiajopaikan kuljettamalla pallon maalivahdin syliin. Werner pääsi kuitenkin 77. minuutilla viimein maalin makuun, kun hän laittoi pallon tyhjään verkkoon Brennan Johnsonin esityöstä seitsemännessä Tottenhamin ottelussaan.

– He (joukkuekaverit) seisoivat tauolla tukenani ja kehottivat minua jatkamaan. Tuntuu aina hyvältä, että sinulla on joukkue, joka ei sano mitään. He olivat kannustavia. Se auttaa minua ja koko joukkuetta, kommentoi Werner BBC:n mukaan.

– Kahden maalipaikan hukkaaminen olisi ollut kamalaa, joten olen todella onnellinen, että sain tehtyä maalin.

Artikkeli jatkuu videon alla.

Tottenham Hotspur

@SpursOfficial
A first Spurs goal for @TimoWerner after brilliant work from Brennan 🤍

Tottenhamin päävalmentaja Ange Postecoglou oli iloinen, että Werner avasi maalitilinsä.

– Hän hukkasi yhden mahdollisuuden avausjaksolla, mutta mielestäni Timo oli jatkuva uhka vastustajalle ja hän oli oikeassa paikassa maaliaan varten.

– Ymmärrän, että hyökkäävien pelaajien kohdalla maalit saavat heidät tuntemaan olonsa paremmaksi ja tekevät heistä itsevarmempia. Luulen, että se lievittää hieman heidän paineitaan, mutta yleisesti ottaen hän oli mielestäni todella aggressiivinen juoksuineen.

– Hän haastoi jatkkuvasti laitapakkia ja mielestäni hän oli yleisesti ottaen todella hyvä lukuun ottamatta sitä hukattua paikkaa.

Werner siirtyi Tottenhamiin tammikuussa RB Leipzigista loppukauden mittaisella lainadiilillä, joka sisältää osto-option.

LUE MYÖS!