Tottenhamin hyökkääjä Timo Werner sanoo, että maalien tekeminen ei ole enää tärkein osa hänen pelaamistaan.

Werner, 27, siirtyi Spursiin tässä kuussa RB Leipzigista loppukauden lainasopimuksella, joka sisältää osto-option.

Saksalaishyökkääjä on pelannut urallaan todella tehokkaita sekä vaatimattomampia kausia maalien suhteen. Parhaalla Leipzigin-kaudellaan Werner takoi 34 osumaa, mutta Chelseassa häntä kritisoitiin maalipaikkojen hukkaamisesta. Chelsean paidassa otteluita kertyi 89, mutta maaleja vain 23.

Sunnuntaina Werner sai debyyttinsä Tottenhamissa, kun hän pelasi Valioliigassa 2-2-tasapelissä Manchester Unitedin vieraana. Saksalaishyökkääjä viiletti vasemmalla laidalla 80 minuuttia ja tarjoili maalisyötön Spursin toiseen osumaan.

Werneriltä kysyttiin pelin jälkeen, onko hänen pelityylinsä muuttunut.

– Ehkä välillä ei ole kyse kannattajista tai managerista. Välillä kyse on sinusta itsestäsi, miten hiot asioita yhteen, miten katsot tilastojasi ja ajattelet: ”Haluan tehdä enemmän maaleja”, kommentoi Werner Athleticin mukaan.

– Olen nyt hieman vanhempi. Ymmärrän, kuinka tärkeitä maalisyötöt ja juoksut syvyyteen ovat joukkueelle.

– Haluan myös tehdä maaleja, mutta se ei ole enää tärkein osa pelaamistani. Voin tuoda paljon enemmän joukkueelle, etenkin tällaisessa taktiikassa.

– Uskon, että monet ihmiset halusivat minulta enemmän maaleja [Chelseassa], mutta Spursissa, meidän taktiikallamme ja valmentajamme pelitavalla, voin tuoda paljon tälle ryhmälle. Syöttöjen kautta ja ehkä siten, etten ole se päähenkilö, joka tekee maalit.

LUE MYÖS:

B/R Football

@brfootball
First Spurs match, first Spurs assist for Timo Werner 🎁

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!