Bayer Leverkusenin keskikenttäpelaaja Granit Xhaka sanoo oppineensa Arsenalissa, että mestaruustaistossa ei voi tuudittautua tyytyväisyyteen hetkeksikään.

Xhaka, 31, edusti Arsenalia seitsemän vuotta ja oli voittaa Valioliigan mestaruuden viimeisellä kaudellaan.

Arsenal oli Valioliigan kärjessä 248 päivän ajan ja johti sarjaa kahdeksan pisteen erolla Manchester Cityyn, kun kuusi viikkoa oli jäljellä. Siitä huolimatta City paineli Tykkimiehistä ja ohi jätti lontoolaiset nuolemaan näppejä.

Täksi kaudeksi Xhaka siirtyi Bayer Leverkuseniin, joka on pelannut koko kauden tappioitta. Leverkusen johtaa Saksan Bundesliigaa kymmenen pisteen erolla Bayern Müncheniin, kun kymmenen kierrosta on pelaamatta.

– Se (10 pisteen johto) on hyvä ja voimme olla ylpeitä siitä, mutta mitään ei ole voitettu vielä, kommentoi Xhaka ESPN:lle.

– Puhun omasta kokemuksestani, joka minulla oli viime kaudella. Muistaakseni pistetilanne oli samanlainen, emmekä voittaneet liigaa. Tiedän sen kokemuksen ja jaan sen myös pukuhuoneessamme.

– Tietysti, kymmenen pistettä on iso määrä jalkapallossa, kun jäljellä on kymmenen peliä, mutta kausi ei ole ohi. Meidän on pysyttävä nöyrinä, jatkettava työntekoa päivästä toiseen, kuten olemme koko kauden tehneet. Katsotaan sitten, missä olemme 34 pelin jälkeen.

Archie Rhind-Tutt

@archiert1
“10 points is a lot when you have 10 games left…”

But, Granit Xhaka tells us on @ESPNFC, he is continually telling his Leverkusen teammates about what happened with Arsenal last season. Also, because they’re asking him.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!