Liverpoolin entinen keskikenttäpelaaja Jordan Henderson myöntää, että seura toimi oikein, kun se päästi hänet lähtemään viime vuonna.

Henderson, 33, edusti Liverpoolia 12 vuotta toimien viimeisinä kausinaan joukkueen kapteenina, kunnes hän jätti seuran viime kesänä.

Englannin maajoukkuepelaaja suuntasi ensin Saudi-Arabian Al-Ettifaqiin, mutta siirtyi puolen vuoden kuluttua Ajaxin riveihin Hollantiin.

Henderson lähti Liverpoolista jokseenkin myrskyisissä merkeissä. Siirtonsa jälkeen hän sanoi, että lähti pois Liverpoolista, koska ”kukaan ei missään vaiheessa pyytänyt” häntä jäämään. Manageri Jürgen Klopp vahvisti myöhemmin sanoneensa Hendersonille, että tämän peliaika tulisi jäämään rajalliseksi uusien hankintojen myötä.

Nyt Henderson myöntää, että hänen lähtönsä oli luultavasti oikea ratkaisu kaikkien osapuolten kannalta.

– Kun katson taaksepäin, luulen, että se oli oikea aika minulle pelaajana [lähteä], mutta myös heille joukkueena ja seurana, vaikka se sattui minuun silloin, kommentoi Henderson Timesin mukaan.

– Kun katson taaksepäin, on helppo nähdä, että se oli oikea päätös managerilta ja seuralta. Se oli paras päätös asioiden raikastamiseksi.

Henderson toivoo, että Klopp saa arvoisensa hyvästit, kun hän jättää Liverpoolin tämän kauden päätteeksi.

– Pidän peukkuja pystyssä sen puolesta, että Jürgen saa satumaisen lopun, koska hän ansaitsee sen.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!